Om Rehaal.dk

Da profeten Ibrahim (‘alayhis-salam) blev beordret til at kalde ud til alle, for at besøge Allahs hus, var han bekymret for at ingen ville høre ham.
Men de hørte ham.

Fordi Allah ﷻ sendte det budskab rundt i verden på tværs af generationerne, og nu er du så landet her. Budskabet er også nået frem til dig. Faktisk er du nu på nippet til muligvis den største rejse, du nogensinde vil tage.

Med årtiers arbejde indenfor da’awa og mange hajj og umrah-ture på CV’et, er vi klar til at gøre dette til den mest mindeværdige oplevelse i dit liv. En skelsættende oplevelse der vil definere dig som person fremadrettet i dit liv, og som vil være med til at forme dig som menneske.

Vi er professionelle, strukturerede og servicemindede. Vi stræber efter, at du får den bedste rejseoplevelse. Vi har altid en dansktalende Imam/rejseguide på vores rejser.

Booker du en Umrah eller Hajj rejse igennem os, vil du blive klædt på inden afrejse. Vi sørger blandt andet for at afholde seminar om Umrah/Hajj inden afrejse, således at du er klædt bedst muligt på, af de selvsamme personer som skal varetage din rejse.

Under vores Umrah/Hajj rejser, arrangerer vi en Seerah-tur, hvor man som gruppe besøger unikke og historiske steder både i Makkah og i Madina. Vi besøger blandt andet Masjid Quba, Uhud bjerget, Masjid Qiblatain, ghar Hira, ghar thawr, ´Arafah området og andre steder.

Vi tilbyder grupperejser til Umrah, Hajj, Andalusien, Bosnien, Tyrkiet, Marokko og Quds (Palæstina).

Alle vores rejser fokuserer på spiritualitet, dannelse, viden og godt fællesskab.